De aflevering van Glen Faria in Beste Zangers heeft niet één maar twee hits teweeggebracht; Davina Michelle met ‘Duurt te Lang’ en Tino Martin met ‘Zij weet het’. 
 

Davina Michelle wist na de uitzending maar liefst 11 weken op nummer 1 te staan met haar vertolking van ‘Duurt te lang’ in de Nederlandse hitlijsten… maar nu is het de beurt aan Tino Martin die de hitlijsten verovert met ‘Zij weet het’. Op dit moment staat hij op nummer 25 in de Nederlandse Top 40. 

tino-martin-beste-zangers.jpg
Tino Martin - Zij weet het
tino-martin-beste-zangers.jpg

Wanneer Glen Faria tijdens de opnames van Beste Zangers Tino’s versie van ‘Zij weet het’ voor het eerst hoort is hij door het dolle heen:

blockquote
Echt keihard man, het was gewoon Tino Martin, de tekst klopt heel erg bij je.
Glen Faria tegen Tino Martin

Reden genoeg voor Tino om het nummer mee te nemen in zijn repertoire, en dit niet onverdienstelijk… het is een hit! 

Glen Faria is goed bevriend met Davina en Tino sinds het Beste Zangers-avontuur. Tijdens het concert van Tino Martin in het Olympisch stadion heeft Glen uiteraard een nummertje meegezongen.

Veel Nederlandse artiesten staan nu te trappelen om samen te werken met Glen Faria. Of komend seizoen van Beste Zangers ook weer een aantal hits in petto heeft zie je vanaf zaterdag 24 augustus om 20.30 uur op NPO 1. 

Deel dit artikel