Het duet 'Pa Olvidarte' van Rolf Sanchez en Emma Heesters is met recht een hit te noemen. Het is de hoogste stijger in de Top 40, de Alarmschijf bij QMusic en het nummer heeft op 1 gestaan in iTunes. 

clock update

Emma Heesters en Rolf Sanchez hebben een gouden plaat gekregen voor hun Beste Zangers-hit 'Pa Olvidarte'! Ze kregen de onderscheiding in het tv-programma Beau. Het nummer is inmiddels al meer dan zes miljoen keer (!) beluisterd via streamingdiensten.

Het optreden uit Beste Zangers van het duo is al meer dan 800.000 keer bekeken. Emma Heesters en Rolf Sanchez zijn beiden trots en dolbij met hun hit: 

Floor Jansen & Henk Poort - The Phantom of the Opera

Naast een grote radiohit zijn er uit dit seizoen Beste Zangers ook een behoorlijk aantal online hits gekomen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het duet van Henk Poort en Floor Jansen, die het samen laten onweren met hun vertolking van 'Phantom of the Opera'! Het optreden is al meer dan 3 miljoen keer bekeken op YouTube. 

Henk Poort - Sound of Silence 

We mogen absoluut het prachtige 'Sound of Silence' gezongen door Henk Poort niet vergeten. De video heeft al meer dan 2 miljoen views op YouTube en zorgt er in één klap voor dat hij een nummer 1 hit te pakken heeft.

Floor Jansen - Qué se Siente

Floor heeft met Nightwish al regelmatig opgetreden in Zuid Amerika, speciaal voor haar Spaanstalige fans en voor Rolf Sanchez, heeft ze daarom Qué se Siente gezongen in Beste Zangers.

Deel dit artikel