Beste Zangers is genomineerd voor de felbegeerde Gouden Televizier-Ring. Wat zou het geweldig zijn als we die mooie prijs zouden winnen. Geniet jij iedere zaterdag ook zo van Beste Zangers en vind jij dat we die ring verdienen? Stem dan woensdagavond op Beste Zangers!

Hoe kan ik woensdagavond op Beste Zangers stemmen?

De lijnen openen pas op woensdagavond 9 oktober om 20.30 uur. Alle tellers staan dan weer op nul dus iedere stem is hard nodig.

Online:
Ga woensdagavond vanaf 20.30 uur naar avrotros.nl/live en breng je stem GRATIS uit.

Telefonisch:
Bel woensdagavond vanaf 20.30 uur naar 0909-8851 of SMS ‘Ring 1’ naar 9090 om te stemmen op Beste Zangers. 

Hoe vaak kun je stemmen?

Er telt maar één stem per uniek telefoonnummer/IP-adres mee in het eindresultaat. Het is mogelijk om vaker te stemmen, maar deze nieuwe stem overschrijft automatisch de eerder uitgebrachte stem.

Wat zijn de kosten van het stemmen?

Online: Geen kosten.

Telefoon: De kosten zijn 35 cent per gesprek/ontvangen bericht. Dit is een eenmalige dienst. Voor alle duidelijkheid: Als je een sms-bericht stuurt, ontvang je één bericht terug. Voor het ontvangen van dat bericht betaal je 35 cent. Als je meerdere keren een sms-bericht verstuurt, betaal je per keer 35 cent. Let op, er telt dus maar één stem mee in het eindresultaat. Stem je toch meerdere keren dan kost het per keer 35 cent.

Deel dit artikel