Het elfde seizoen van Beste Zangers is nog in volle gang, maar de eerste nummer 1 hit is een feit!

Davina Michelle - Duurt te lang

YouTube-ster Davina Michelle scoort met haar vertolking van Glen Faria's nummer 'Duurt te lang' een dikke nummer 1 hit! En dat te bedenken dat Davina het heel spannend vond om in het Nederlands te zingen! Maar ons kikkerlandje is overduidelijk gecharmeerd van de zangeres, ze staat op nummer 1 in iTunes en is met 'Duurt te lang' en is tevens trending op YouTube.

Maria Fiselier - Lose Yourself

Maar dat is niet het enige nummer uit deze serie Beste Zangers dat scoort. Wat dacht je van operazangeres Maria Fiselier die in aflevering 4 de stoute schoenen aantrekt en het nummer 'Lose Yourself' van Eminem voor Davina Michelle rapt! Eén en al bewondering op Twitter:

Trijntje Oosterhuis - Kom maar bij mij

Speciaal voor Tino Martin zingt Trijntje Oosterhuis het prachtige 'Kom maar bij mij' van Marco Borsato, een optreden dat hem, maar ook heel televisiekijkend Nederland weet te raken. Ze vliegt de hitlijst in en maakt ook Marco Borsato meer dan trots: Wooooooooooooow! GEWELDIG!!!!, schrijft hij op de Instagram van Trijntje Oosterhuis. 

Meer horen?

Wil je meer hits uit dit- en voorgaande seizoen van Beste Zangers horen? Check dan deze afspeellijst op Spotify:

En er is nog heel veel meer dat je nog niet gehoord hebt in Beste Zangers! Aanstaande zaterdag wordt Maria Fiselier bezongen en daar zitten ook echt weer pareltjes tussen! Kijken dus, zaterdag om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO1.

Deel dit artikel