Beste Zangers komt thuis bij Sarita Lorena. Karsu bezoekt de deelnemers van Beste Zangers seizoen 15 en deze week is ze op bezoek in Rotterdam. Ze bezoekt onder andere de plaats waar Sarita opgroeide, de zangeres haar ouders en haar oude basisschool in Waterlandkerkje.

Karsu reist af naar Rotterdam om op bezoek te gaan bij Sarita Lorena. In het appartement van Sarita vertelt Sarita over haar ervaring bij Beste Zangers en laat ze haar kledingkast zien aan Karsu. Het valt Karsu op dat ze een hall of fame heeft hangen in haar kledingkast. Sarita heeft foto’s van onder andere haar ouders en vrienden in haar kast hangen.

blockquote
Ze maakt haar dromen waar.
vader Sarita Lorena

Oostburg

De ouders van Sarita zijn enorm belangrijk voor haar. Haar moeder is haar beste vriendin en haar vader is haar beste mattie. Samen met Karsu gaan ze op bezoek bij haar familie in Oostburg. Ook bij haar ouders hangen veel foto’s van het gezin.

De ouders van Sarita zijn ontzettend trots op haar, ondanks dat ze het moeilijk vonden dat ze de muziek boven haar studie verkoos. Na Sarita’s eerste boeking, waar haar moeder bij was, waren ze ervan overtuigd dat Sarita het ging maken in de muziekwereld. Nu volgen ze haar op de voet en zijn haar ouders Sarita’s grootste fan.

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust

Nu Karsu in Zeeland is, moet ze natuurlijk ook de Zeeuwse bolussen proeven. Sarita laat haar kennismaken met deze delicatesse op een terras aan de Zeeuwse kust, waar ze vroeger vaak te vinden was met haar vriendinnen. 

De oude schoolliefde van Sarita

Waterlandkerkje

Een bezoek aan het kleine Waterlandkerkje kan natuurlijk niet ontbreken. Bij de basisschool van Sarita ontmoeten ze haar lerares, juf Cindy, waar ze Nederlands van heeft leren praten. Juf Cindy vertelt over de komst van Sarita. Als klein bescheiden meisje werd ze gelijk opgenomen in het dorp.

Het viel juf Cindy al snel op dat Sarita veel bezig was met muziek. Zo was ze onder andere enorme fan van Justin Bieber. Haar toenmalige vriendje, leek heel erg veel op Sarita haar idool. Laat juf Cindy nou net een leuke verrassing voor Sarita hebben. Een videoboodschap van haar ex vriendje, Antoine. 

Beste-Zangers-Thuis-Bij-Sarita-Lorena.jpg
Sarita Lorena & vriendin Danique
Beste-Zangers-Thuis-Bij-Sarita-Lorena.jpg

Brazilië

In Amsterdam bezoekt Sarita met haar vriendin Danique een Braziliaans eettentje. Uiteraard begroet ze haar mede Brazilianen in het Portugees. Sarita mag van de eigenaar haar eigen tapioca bereiden. Dat doet haar meteen denken aan hoe ze vaak in haar oma’s keuken stond.

Dromen

Sarita leerde in haar jeugd de Nederlandse taal vooral kennen, doordat ze heel veel K3 luisterde. Al dansend luisterde ze dagelijks naar de muziek van de drie meiden. Als klein meisje droomde ze al van het doorbreken in de muziekwereld.

Als volwassen vrouw droomt ze nu nog, alleen dan van het doorbreken in Latijns Amerika. Haar doel is om over tien jaar een Latin Grammy te winnen en werkzaam te zijn in haar eigen land, Brazilië.

Deel dit artikel