In de eenmalige special van het programma Beste Zangers, zingen een aantal artiesten van de afgelopen jaren duetten met elkaar voor KiKa. Deze ontroerende nummers zorgen voor veel tranen bij de kandidaten.

The Prayer - Andrea Bocelli & Céline Dion

Het nummer 'The Prayer' is een nummer dat verscheen in 1988. Oorspronkelijk is het nummer een titelsong van een film, wat gezongen wordt door Andrea Bocelli & Céline Dion. Henk Poort en Tabitha zingen dit nummer speciaal voor de KiKa special in Beste Zangers.

Geef Mij Je Angst - André Hazes

Glen Faria kiest ervoor om het nummer ‘Geef Mij Je Angst’ van André Hazes te zingen, om de angst van Jans en haar familie voor even over te nemen. Het nummer gaat letterlijk over het wegnemen van iemand zijn of haar angst.

Jezelf Zijn - Jaap Reesema & Pommelien

Het nummer dat Jaap zingt samen met Maria Fiselier, heeft hij geschreven voor een meisje uit België. Zij vond het soms zwaar om zichzelf te zijn, doordat zij valt op meisjes. De ouders van het meisje accepteerden niet dat zij niet op mannen valt.

Dans Nog Even Door - Tabitha

Voor deze aflevering heeft Tabitha speciaal een nummer geschreven, dat gaat over licht aan het einde van de tunnel. Ze hoopt dat alle kindjes die kanker krijgen uiteindelijk allemaal het licht gaan zien. Het staat eigenlijk ook voor het licht wat kinderen aan het einde te zien krijgen.

Somewhere - Il Divo

Het nummer ‘Somewhere’ komt uit de Broadway Musical West Side Story. Deze musical kwam in 1957 voor het eerst op de bune. In 1961 is er voor het eerst een film van gemaakt. Muziek biedt voor Tania bepaalde troost, dat vindt ze ook terug in dit nummer. Daarom besluit ze samen met Henk het bijzondere lied te zingen tijdens de KiKa special.

Grijs - Niels Littooij

Afgelopen jaar zong Jaap Reesema het nummer ‘Grijs’ voor Nielson. Het lied is geschreven door Nielson na het overlijden van zijn beste vriend en neef. Het nummer past als geen ander bij deze speciale KiKa aflevering.

Alegria

Het lied Alegria gaat over vreugde en hoop. De vrolijke klanken herhalen zich steeds. Om deze reden zingt Maria het nummer graag met Glen. Zo geven ze deze aflevering ondanks al het verdriet toch nog een beetje kleur.

Doneer hier!
Deel dit artikel