Voor een ieder die Beste Zangers nu al mist hebben we een grote verrassing... Je kunt nu nog één keer genieten van fijne liedjes in een hele speciale Beste Zangers YouTube-editie die alleen online te bekijken is! Glen Faria reisde in het voorjaar van dit jaar met zeven YouTube-talenten af naar de set van Beste Zangers op Ibiza, om daar een wel hele bijzondere aflevering van Beste Zangers op te nemen. 

Even voorstellen

 

Hoe en waar te bekijken?

Road to Ibiza - deel 1

We volgen de YouTubers tijdens hun eerste repetitie in de Wisseloord Studios in Hilversum. Waar ze kennismaken met de Marcel Fisserband en gastheer Glen Faria. Wat verwachten ze van het Beste Zangers-avontuur en hoe vinden ze het om met de Marcel Fisserband te spelen? 

Road to Ibiza - deel 2

De YouTubers vertrekken samen met Glen Faria naar Ibiza voor de opnames. Ze nemen een kijkje op de set en bereiden zich voor op wat komen gaat. Daarnaast krijg je een kijkje achter de schermen bij de opnames van de leader, die op exact hetzelfde strand is opgenomen als de reguliere Beste Zangers.

Beste Zangers YouTube-editie

In de set van Beste Zangers, met Marcel Fisserband van Beste Zangers, komt de droom van zeven jonge YouTubers uit. Via een online auditie in november 2018 zijn Charlene, Bram, Lateesha, Xerxes, Bodine, Lotte & Desi geselecteerd. Op Ibiza stellen ze zich voor elkaar open en delen hun ervaringen met elkaar, zowel muzikaal als privé. Voor Glen Faria is het ook een nieuwe ervaring; in plaats van zanger heeft hij tijdens deze opnames ineens de rol van gastheer en coach. Een spannende en bijzondere ervaring voor iedereen dus. 

Beluister hier alle nummers uit deze aflevering:

Deel dit artikel