Mahler-lezing door Hans van den Boom

AVROTROSAVROTROS

NPO Klassiek-presentator Hans van den Boom is al zijn hele leven verknocht aan de muziek van Gustav Mahler. Op zaterdagmiddag 2 maart geeft hij een lezing bij AVROTROS over leven en werk van deze componist. Inclusief lunch.

De muziek van Gustav Mahler heeft het imago zwaar en ontoegankelijk te zijn. Maar is dat wel terecht? Tijdens deze lezing zet Van den Boom op luchtige wijze het leven van Mahler uiteen. Van zijn eerste liederen tot zijn grote symfonieën. Ook zijn liefdesleven en het verlies van dierbaren komen voorbij. Intussen kijk je naar foto’s en luister je naar muziekfragmenten die Van den Boom voorziet van verrassende luistertips en persoonlijke anekdotes. 

Aan het eind van de lezing bent u zeker overtuigd van de genialiteit van Mahler!

Programma
Zaterdag 2 maart 2024
Vanaf 11:00u: ontvangst met koffie en thee
11:30u: start lezing
12:45u: lunch
13:15u: einde

  Locatie

  AVROTROS, Witte Kruislaan 55, 1217 AM Hilversum. Parkeren van auto of fiets kan gratis op de parkeerplaats van AVROTROS. Vanaf station Hilversum Media Park is het 1,5 km lopen naar AVROTROS.

  Datum

  Zaterdag 2 maart 2024 van 11:00 - 13:15 uur

  Prijs

  €15,-

  Lunch

  Bij de lunch is voldoende keuze voor vegetariërs. Heeft u een allergie waarmee wij rekening moeten houden? Geef dit dan door via [email protected].

  Leden

  Dit is een ledenevent. Nog geen lid? Geen probleem! Bestel in de webshop bij uw tickets meteen het lidmaatschap voor slechts € 10,- per jaar. U ontvangt dan bovendien drie keer per jaar ons ledenmagazine inclusief klassieke debuut-cd’s.

TICKETS