Hoe kun je het nieuwe schooljaar nou beter beginnen dan met het hele eerste seizoen van De Luizenmoeder. Heb je in elk geval weer iets om over te praten na je (welverdiende) vakantie. 

Vastberaden om haar leven na de scheiding zo snel mogelijk op de rit te krijgen, stort Hannah (Jennifer Hoffman), de nieuwe moeder met een dochter in groep drie, zich in de wereld die zich afspeelt op en rondom het schoolplein van basisschool de Klimop. Inburgeringscursussen worden helaas niet gegeven dus met vallen en opstaan probeert Hannah zich de mores van het schoolplein eigen te maken. Ook al had ze zich voorgenomen zich op deze school niet voor het karretje te laten spannen.

Vreemde leerkrachten en de allesoverheersende 'moedermaffia' maken het haar echter niet makkelijk. Uiteindelijk ontkomt geen enkele ouder hier aan, ook Hannah niet. Want voordat ze het weet zit ze in vijf app-groepjes, beheert ze het lief & leedpotje en wordt bestempeld tot…. luizenmoeder.

Start het bingewatchen! (de afleveringen zijn beschikbaar tot maandag 10 september)


Wist je dat De Luizenmoeder ook kans maakt op de Gouden Televizier-Ring? Je kunt tot en met 24 september 2018 stemmen op jouw favoriete tv-programma, presentator, presentatrice, acteur of actrice, aanstormend talent en online component van een tv-programma.

BACK TO SCHOOL WEKEN

De koffer staat weer stoffig te worden op zolder, de herinneringen van afgelopen zomer beginnen langzaam te vervagen en je moet je wekker weer zetten: de vakantie is nu écht (bijna) voorbij. De komende drie weken brengen wij je dagelijks back to school-updates waar je blij van wordt. Van binge-watchen van De Luizenmoeder, tips en tricks voor studenten, tot aan zomerse playlists, samengesteld door onze radio-dj's, voor op de fiets, in de bus of in de trein. Let's go back to school!

Deel dit artikel