Goed nieuws! Je kunt je opgeven als figurant voor het tweede seizoen van De Luizenmoeder. De serie, waarvan de opnames in oktober van start gaan, zoekt volwassenen en kinderen die mee willen spelen in de nieuwe reeks afleveringen. HELAAS VOL.

clock update 1 aug 2018, 7:42
Figuratie oproep gesloten

Suus Casting liet het volgende weten: Het is ongelooflijk maar 48 na plaatsing van de officieēle oproep moet ik em sluiten. Wat een enthousiasme (en terecht natuurlijk); maar we zitten VOL!

Aan ons de taak om alle aanmeldingen te verwerken en een eerste selectie te maken. Daar gaan nog wel wat dagen/weken overheen. Over dit proces kan niet gemaild worden (zit ik erbij, wie kies je en waarom, weet je al iets etc). Vervolgens duik ik met productie in de scripts om te kijken wie we waar kunnen inzetten en maken we een eerste planning, welke nog elk moment kan wijzigen. Ik houd iedereen zoveel mogelijk op de hoogte via deze FB-pagina. IK sluit het aanmeldformulier en wil jullie voor nu alvast HARTELIJK BEDANKEN voor de superleuke, warme, vrolijke en fijne reacties en heb enorm veel zin in komend seizoen <3.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via de website van Suus Casting, die de casting voor het tweede seizoen van De Luizenmoeder verzorgt. De opnames vinden in oktober en november plaats. 

De Luizenmoeder, afgelopen voorjaar te zien op NPO 3, draait om het wel en wee op bassischool de Klimop. De serie won in juni de Zilveren Nipkowschijf. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Ilse Warringa, Jennifer Hoffman, Diederik Ebbinge, Bianca Krijgsman, Henry van Loon, Leny Breederveld, Rop Verheijen, Arnoud Bos, Meral Polat, Rian Gerritsen en Maaike Martens. 

Bekijk een aantal fragmenten uit het eerste seizoen van de serie terug:

Als je een verjaardag niet doorgeeft in de WhatsApp-groep, dan mag je 'm ook niet vieren; 

 Seksuele voorlichting van Juf Ank: van pielemuizen tot voorbibsen;

Het lief-en-leed-potje krijgt een hele andere lading;  

Deel dit artikel