Hallo allemaal, wat fijn dat jullie er nog zijn! De Luizenmoeder is helaas afgelopen, maar deze zomer kun je zes weken lang nog eens nagenieten van de wondere wereld die de basisschool heet. De hele zomer zijn alle afleveringen van twee seizoenen De Luizenmoeder in heel Europa terug te kijken.

Kijk De Luizenmoeder terug

Van schoolfoto's, sponsorlopen en schoolreisjes tot het Safety First-beleid en de Obesi-tas: in de serie De Luizenmoeder komen de meest herkenbare schoolsituaties voorbij. Samen met juf Ank, directeur Anton, congiërge Volkert, juf Helma en vrijwilligster Nancy word je meegenomen in een gemiddeld schooljaar op basisschool De Klimop, waar de kinderen en hun ouders er het beste van proberen te maken. Met alle gevolgen van dien.


Kijkcijferrecord

Het eerste seizoen van De Luizenmoeder werd in 2018 uitgezonden bij AVROTROS en was een doorslaand succes. De vierde aflevering, 'Laat ze maar glanzen', haalde het kijkcijferrecord van 4.745.000 kijkers en werd daarmee het best bekeken televisiemoment van 2018. In 2019 volgde het tweede seizoen, dat qua kijkers het eerste seizoen wist te overtreffen. De eerste aflevering 'Safety First' werd, inclusief uitgesteld kijken, door maar liefst 5.1 miljoen mensen bekeken. 

 

De Luizenmoeder in de zomer

Vanaf 29 juli 2019 zijn alle twee de seizoen van De Luizenmoeder exclusief bij AVROTROS terug te kijken. Ideaal voor op vakantie, want de afleveringen zijn beschikbaar in heel Europa! Op deze manier begin je goed voorbereid aan het nieuwe schooljaar. Zondag 8 september is de laatste dag dat de afleveringen online staan.

Kijk De Luizenmoeder terug

Deel dit artikel