AVROTROS.nl

De Tiende van Tijl

Programma waarin Tijl Beckand de schatkamers van de klassieke muziek opent
  • NPO 3

De Tiende van Tijl

Tijl Beckand brengt in het AVROTROS-programma De Tiende van Tijl bijzondere verhalen achter klassieke muziek op eigen wijze tot leven.

Tijl brengt in het AVROTROS-programma De Tiende van Tijl bijzondere verhalen achter klassieke muziek op eigen wijze tot leven. Hij geeft antwoord op intrigerende vragen zoals: Welke componist moest het opsteken van een sigaar met de dood bekopen? Wie was de grootste oplichter in de geschiedenis van de klassieke muziek? En wat is het ultieme muziekmoment voor de meest vooraanstaande klassieke musici van Nederland?  In het najaar van 2017 zal bij AVROTROS het zesde seizoen van De Tiende van Tijl worden uitgezonden. 

Tijl Beckand: “Ik ben er trots op dat ik mijn passie voor klassieke muziek primetime met de kijker mag delen. Sinds de start in 2011 is de waardering van de kijker hoog en de betrokkenheid groot. Samen met jonge talenten en gevestigde namen maak ik ook dit jaar weer een reis door de klassieke muziekgeschiedenis en deel ik de meest bijzondere verhalen, favoriete muziekmomenten en muziekervaringen die mooie persoonlijke verhalen opleveren.” 

Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.