Hoe ziet de wereld er over 10, 20 of zelfs 50 jaar uit? Splinter Chabot, Nick Schilder en Hans Dorrestijn geven een sneakpreview van de toekomst

De Wereld van Morgen kijk je maandag 19 oktober om 21.30 uur op NPO 1.

Hoe ziet de wereld er over 10, 20 of zelfs 50 jaar uit? Kijken in de toekomst is onmogelijk, maar in De Wereld van Morgen geven Splinter Chabot, Nick Schilder en Hans Dorrestijn een sneakpreview van wat ons te wachten staat én laten ze de innovaties zien die ons leven in de nabije toekomst voorgoed kunnen veranderen.

Bekendmaking Nederlandse Innovatieprijs

Bolesian, Demcon en Protix zijn de finalisten voor de Nederlandse Innovatie Prijs 2020. Deze drie organisaties worden op hun domein gezien als toonaangevende spelers op het gebied van innovatie waarbij oog is voor duurzaamheid. De Nederlandse Innovatie Prijs 2020 vormt een erkenning daarvan.

Op basis van de deelname aan de Nederlandse Innovatie Monitor 2020 en via aanvullend onderzoek (zoals deskresearch en interviews) zijn uit de voorselectie de drie finalisten geselecteerd die straks gaan strijden voor de Nederlandse Innovatie Prijs 2020.

Deel dit artikel