In De Wereld van Morgen wordt de Nederlandse Innovatieprijs 2020 uitgereikt aan het meest innovatieve bedrijf van Nederland van dit jaar. En de winnaar is... Protix! Dit bedrijf produceert eiwitten en vetten voor de verduurzaming van diervoeding.

De Nederlandse Innovatie Prijs erkent de betrokkenheid en innovativiteit van een Nederlands bedrijf. Er wordt gekeken hoe zij Nederland steeds een stukje beter, productiever of mooier maken. Deze prijs hoort bij een van de grootste onderzoeken naar innovatie, uitgevoerd door de Nederlandse Monitor. Deze monitor, uitgevoerd door het Amsterdam Centre for Business Innovation, onderzoekt jaarlijks hoe innovatief Nederlandse bedrijven zijn en hoe zij omgaan met actuele thema’s als de Brexit en de energietransitie.

Innovatie en technologie

In het programma wordt niet alleen een de prijs uitgereikt, maar worden ook alle nieuwe ontwikkelingen en toepassingen op het gebied van innovatie en technologie weergeven. Aan de vooravond van de vierde Industriële Revolutie zoomt De Wereld van Morgen in op ontwikkelingen en innovaties die de wereld beter maken.

Deel dit artikel