De wereld van morgen
De wereld van morgen

De wereld van morgen

Vliegende auto’s, eten uit de printer en slapen met een robot. In De wereld van morgen nemen we u mee in de stroomversnelling van technologie en innovatie die onze levens in de toekomst makkelijker, groener en productiever maken. Samen met presentator Harm Edens maakt u kennis met verschillende innovaties en uitvindingen die gebruik maken van de nieuwste technologie.

In Nederland hebben we door de jaren door als klein land veel creatieve oplossingen moeten bedenken, om soms letterlijk het hoofd boven water te houden: noodzaak maakt inventief.

Het meest innovatieve bedrijf wordt door de Innovatie monitor Nederland bekroond met de Nederlandse innovatieprijs. Deze bedrijven zijn elke dag bezig met nieuwe uitdagingen. Ze investeren in innovatie en denken na over hoe nieuwe uitvindingen de wereld en ons leven de komende tijd kunnen veranderen.  

Tijdens deze speciale live-uitzending vanuit het Kurhaus in Scheveningen maakt de kijker kennis met bijzondere verhalen over de meest innovatieve ontwikkelingen in Nederland en de wereld.

'De wereld van morgen' is in oktober te zien op televisie.

AVROTROS Actueel

AVROTROS Actueel

Op de hoogte blijven van het laatste consumentennieuws van Radar of niets missen van het EenVandaag Opiniepanel? Dat kan met de nieuwsbrieven van AVROTROS.

Schrijf je in