AVROTROS.nl

De nieuwe Stradivarius

In De nieuwe Stradivarius ontwerpen zes topmuzikanten samen met gerenommeerde instrumentbouwers hun ideale instrument. Weten ze de juiste snaar te raken?
  • Op dit moment zijn er geen uitzendingen
  • NPO 2

UITVERKOCHT - ‘De nieuwe Stradivarius’ opname & jamsessie bijwonen

UITVERKOCHT - ‘De nieuwe Stradivarius’ opname & jamsessie bijwonen

Op maandag 24 juli 2017 nemen we de laatste uitzending van De nieuwe Stradivarius op en spelen de musici samen een paar nummers op hun unieke zelfgebouwde instrumenten.

Geniet van de klanken van Maria-Paula Majoors gloednieuwe viool, rock mee met Miep, de gitaarsitar van Spike en feel the beat van de drums van Cyril Directie. Op maandagavond 24 juli komen de musici, instrumentenbouwers en presentator Dominic Seldis naar VondelCS in Amsterdam voor een unieke jamsessie op hun zelfgemaakte droominstrument én meet & greet met het publiek tijdens de opnames voor de laatste uitzending op vrijdag 6 augustus op NPO 2. 

UITVERKOCHT

Het concert is uitverkocht, je kunt helaas geen kaartjes meer bestellen.

Locatie: VondelCS in het Vondelpark in Amsterdam. Datum: maandagavond 24 juli. Precieze tijden worden binnenkort bekendgemaakt. 


* Geen lid? Geen probleem!

Voor slechts € 7,50 per jaar ben je AVROTROS-lid*. Je krijgt drie keer per jaar ons ledenmagazine Uit en Thuis en profiteert van de voordelen die het lidmaatschap nog meer biedt. Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging.

* Speciaal voor liefhebbers van kunst en cultuur heeft AVROTROS ook het prachtige magazine MUZE. Dit rijke magazine vol achtergrondverhalen, interviews en bijzondere cultuurarrangementen verschijnt vier maal per jaar. Het eerste jaar betaalt u € 7,50 (normaal € 15,- per jaar). Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging.

Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.