Dit Was Het Nieuws is vanaf donderdag 2 september 2021 terug! Komend seizoen verschijnen twee nieuwe gezichten aan tafel: stand-upcomedian Patrick Laureij en cabaretier Daniël Arends. En de gasten zijn onder anderen Youp van 't Hek en Paul de Leeuw.

Gasten van dit seizoen

Teamcaptains Jan Jaap van der Wal, Daniël Arends en Patrick Laureij worden bijgestaan door verschillende bekende gasten, waaronder Youp van ‘t Hek, Paul de Leeuw, Niek Barendsen, Défano Holwijn, Sybrand Buma, Glen Faria, Lauren Verster, Anita Sara Nederlof, Joost Vullings, Sarah Sylbing, Ester Gould, Sander de Kramer en Benjamin Herman.

De gasten in beeld

Twee nieuwe teamcaptains

Stand-upcomedian Patrick Laureij en cabaretier Daniël Arends worden teamcaptains in het nieuwe seizoen van Dit Was Het Nieuws. Zij zullen alleen dit seizoen wekelijks om en om Peter Pannekoek vervangen, vanwege zijn voorbereidingen op de Oudejaarsconference.

Daniël Arends was in 2015 al eerder teamcaptain bij Dit Was Het Nieuws. Patrick Laureij is ook geen onbekende van het programma. Hij was in 2018 en in 2020 te gast bij Dit Was Het Nieuws. Jan Jaap van der Wal blijft ook teamcaptain en is er wekelijks bij.

Dit Was Het Nieuws, vanaf 2 september om 21.30 uur bij AVROTROS op NPO 1

→ Dit seizoen mag er weer (beperkt) publiek aanwezig zijn bij de opnames van Dit Was Het Nieuws

Deel dit artikel