Els en haar zussen vermoeden dat zij van wel 4 verschillende vaders zijn. Ze willen nu weten wie er volle en halfzussen van elkaar zijn. Ook de Britse Valerie wil de waarheid weten of haar afkomst en adoptie.

Het is thuis altijd gezellig en de kinderen kunnen niet vermoeden dat niet alles 'pais en vree' is. Toch doen er geruchten de ronde dat moeder vreemd gaat en dat een aantal kinderen een andere vader zouden hebben. De geruchten worden steeds hardnekkiger en lijken waar te zijn. Zeven zussen vermoeden nu zelfs dat zij van wel 4 verschillende vaders zijn. Ze weten dat alleen niet zeker en ze weten ook niet wie dan van wie zou zijn. Ze willen dolgraag weten wie van hen dezelfde vader deelt en wie er dus volle en halfzussen van elkaar zijn.

De Britse Valerie wordt geboren als vierde kind binnen het gezin van vader Lesley en moeder Kathleen. Lang maakt ze helaas geen deel uit van dit gezin. Als enige kind wordt zij namelijk ter adoptie afgestaan. Nooit heeft ze begrepen waarom haar ouders alleen haar hebben afgestaan... Valerie komt terecht in een andere Britse familie waar ze zich absoluut niet gewenst voelt. Tijdens haar huwelijksdag vangt Valerie een roddel op over haar biologische vader, het zou een Poolse vliegenier zijn. Als dat waar is, dan zou ze het resultaat zijn van een buitenechtelijke affaire van haar moeder. Dat zou mogelijk haar adoptie verklaren. Maar als ze jaren later haar biologische zus ontmoet, wordt deze roddel ontkracht. Volgens haar zus is er geen twijfel en delen zij dezelfde vader, een echte Engelsman die helaas overleden is. Na jaren onzekerheid wil Valerie eindelijk de waarheid weten over haar afkomst en adoptie.

Deel dit artikel