In DNA Onbekend staan familiegeheimen, en de ontrafeling hiervan door DNA-onderzoek centraal. Is mijn vader eigenlijk wel mijn echte vader? Zijn mijn broers wel echt mijn familie?

Jürgen wordt geboren in Duitsland waar hij de eerste jaren van zijn leeftijd doorbrengt. Als hij 7 jaar is vlucht zijn moeder met hem naar Nederland, weg van zijn gewelddadige vader. Een paar jaar later leest hij een oproep op internet over een vrouw die opzoek is naar haar moeder. Die moeder is Jürgen zijn moeder. De vrouw van de oproep is dus zijn zus. Na deze bizarre hereniging spit hij verder in zijn verleden en blijkt dat de man voor wie zijn moeder destijds is gevlucht niet zijn vader is.

Wickie weet niet beter dan dat zij een dochter is van haar moeders tweede man Johannes. Een man die ze tijdens haar jeugd nooit ziet en één keer ontmoet als ze jong volwassen is. Tijdens deze ontmoeting vertelt Johannes dat Wickie helemaal niet zijn dochter is. Wanneer Wickie haar hart lucht bij Monique, komt zij wel met een heel bijzondere reactie. Monique heeft namelijk het vermoeden dat haar vader ook wel eens de vader van Wickie zou kunnen zijn.

Benieuwd hoe het nu met Jürgen en Wickie gaat?

Deel dit artikel