Twee jaar geleden krijgt Regina de schrik van haar leven. Er blijkt op grote schaal te zijn gesjoemeld met het donorsperma uit de kliniek Bijdorp in Barendrecht.

En juist via diezelfde omstreden kliniek heeft Regina twee dochters gekregen. Voor Regina was het ontzettend belangrijk dat haar dochters van dezelfde donor waren, en dus volle zussen van elkaar zouden zijn. Ze was altijd in de veronderstelling dat dat ook daadwerkelijk zo was, tot het schokkende nieuwsbericht over de fraudeleuze praktijken van de kliniek.

Wanneer de moeder van Sandra haar op haar 12e vertelt dat zij een andere vader heeft dan snapt Sandra eindelijk waar het gevoel van eenzaamheid vandaan komt. Het idee van een nieuwe familie geeft haar hoop dat ze een vader en misschien wel broers en zussen kan vinden die haar wel liefdevol omarmen. Echter, wanneer Sandra na jarenlang zoeken haar familie gevonden lijkt te hebben durft ze geen toenadering te zoeken. Ze is bang dat, als ze hen in haar leven toelaat en een band met hen opbouwt, ze diep teleurgesteld zou zijn als ze uiteindelijk geen familie zouden blijken. 

Deel dit artikel