Uitzending dinsdag 21 september 2021. Wat klopt er van de verhalen die er rond gaan over de vader van Marcel? Is hij of misschien toch de buurman de vader van Marcel? En Lies wil na jaren het geheim van haar moeder achterhalen. 

In verwarring

De 52-jarige Marcel hoort op zijn 23ste na een pittige ruzie met zijn vader dat hij niet een zoon van hem is. Een paar jaar later komt zijn vader terug op zijn opmerking en vertelt dat Marcel wel zijn zoon is. Marcel neemt dit graag van hem aan en laat zijn twijfels rusten.

DNA-Onbekend-Afl5-Marcel.jpg
Marcel wil eindelijk duidelijkheid
DNA-Onbekend-Afl5-Marcel.jpg

Ongeveer een jaar geleden vertelt de tante van Marcel dat hij inderdaad reden heeft om te twijfelen of zijn vader wel echt zijn biologische vader is. Toen Marcel verwerkt werd, zou zijn moeder een affaire hebben gehad met de buurman. Dit bericht van zijn tante brengt Marcel totaal in verwarring. Nu wil hij duidelijkheid met behulp van een persoonlijke DNA-test. Wie is Marcel zijn vader?

Een gedeeld geheim

Lies is de jongste van vier kinderen. Zij is een nakomer. Ze hoort geregeld dat zij een ongelukje is. Ook worden er grappen gemaakt dat zij van de melkboer is. Twee jaar na de dood van haar moeder, komt de opa van haar vriend met een bijzonder verhaal. De moeder van Lies heeft met hem een geheim gedeeld. Opa heeft gezworen niets te verklappen.

blockquote
Mijn moeder is met een geheim het graf ingegaan
Lies heeft het vermoeden dat haar vader niet haar vader is
DNA-Onbekend-Afl5-Lies-Zus.jpg
Zussen of halfzussen?
DNA-Onbekend-Afl5-Lies-Zus.jpg

Lies heeft het vermoeden dat dit geheim over haar gaat, en dat zij niet de dochter van haar vader is. Ook Lies haar zus denkt dat Lies inderdaad een andere vader heeft. Het zou een kostganger kunnen zijn die vroeger in huis woonde. Of is de moeder van Lies onvrijwillig zwanger geworden? Nu wil Lies eindelijk duidelijkheid door middel van een DNA-test samen met haar zus. Wat was het grote geheim van haar moeder? 

Kijk de uitzending terug op NPO Start

Deel dit artikel