Xandra heeft geen idee wie haar vader is. Haar moeder heeft er een zooitje van gemaakt en kan haar geen duidelijkheid geven. En de moeder van Albert draagt een geheim met haar mee, wie is zijn biologische vader?

De 25-jarige Xandra krijgt van haar moeder de ene naam na de andere naam te horen als ze vraagt wie haar vader is. Dit begint als zij 11 jaar is. Dan hoort ze dat Martin, de man die zij tot dan toe als vader zag, niet haar echte vader is. Jan zou haar vader zijn, maar met Jan heeft ze geen klik als ze hem ontmoet.

Wie van de drie
Haar moeder geeft toe dat haar jeugdliefde Richard de biologische vader van Xandra is. Maar Richard geeft aan dat ook Martin de vader kan zijn, de man die Xandra in eerste instantie als vader zag. Wie van deze drie mannen is de vader van Xandra. Een DNA-test tussen de drie mannen en Xandra moet duidelijkheid geven.

Xandra tast in het duister
Bron: AVROTROS
Xandra tast in het duister
Xandra tast in het duister

Zomaar meegenomen

Albert is 67 jaar, hij heeft de eerste vijf jaar van zijn leven zijn opa en oma als vader en moeder gezien. Op een dag komen voor hem twee wildvreemden hem weghalen bij de mensen die hij als zijn ouders ziet. De vrouw die hem ophaalt is zijn biologische moeder, Diny de dochter van opa en oma. Diny is dan 21 jaar.

Op haar 16de beviel ze van Albert, zij moest het huis uit en Albert werd opgenomen in het grote gezin van opa en oma. Maar wie is de vader van Albert? Er gaan geruchten dat iemand uit de familie zich heeft vergrepen aan de 15-jarige Diny. Zelfs de naam van opa valt, hij is de stiefvader van Diny.

Wat was het geheim van Alberts moeder?
Bron: AVROTROS
Wat was het geheim van Alberts moeder?
Wat was het geheim van Alberts moeder?

De verhalen van Xandra en Albert zie je woensdag 1 mei 2019 om 20.30 uur op NPO 1.

Deel dit artikel