Uitzending dinsdag 19 januari 2021. Tamara wil weten of haar vader wel haar echte vader is. Als dat niet zo is dan zou zij de dochter kunnen zijn van een klant van haar moeder die een tijdje als gezelschapsdame heeft gewerkt. En Kees hoopt verlost te worden van een levenslange twijfel: is de man die hem heeft grootgebracht wel zijn biologische vader?

Tamara
Tamara
Tamara

Veel vragen

Tamara wil weten of haar vader wel haar echte vader is. Als dat niet zo is dan zou zij de dochter kunnen zijn van een klant van haar moeder die een tijdje als gezelschapsdame heeft gewerkt. Tamara wordt als derde en laatste kind geboren in het ongelukkige huwelijk van haar ouders. Er was vaak ruzie en er waren financiële problemen. Daarom gaat haar moeder als gezelschapsdame werken.

Als Tamara zes jaar is, overlijdt haar moeder. Oma vertelt op een onbewaakt ogenblik dat Tamara een andere biologische vader heeft dan haar broer en zus. Een vriendin van haar overleden moeder bevestigt dit. Ze vertelt over een klant van haar moeder die wel eens haar echte vader zou kunnen zijn. Dat roept veel vragen op, want haar vader heeft haar wel erkend. Samen met haar broer en zus wil Tamara nu met een DNA-test zeker weten of zij dezelfde vader delen.

Dna-Onbekend-Aflevering2-Kees2.jpg
Kees
Dna-Onbekend-Aflevering2-Kees2.jpg

Affaire met een voetballer

Het tweede verhaal gaat over de levenslange twijfel van Kees: is de man die hem heeft grootgebracht wel zijn biologische vader? Kees heeft een aantal sterke aanwijzingen dat dit niet zo is. Recent is hij weer op 'bewijs' gestuit dat zijn moeder tijdens haar huwelijk een affaire had met een voetballer en dat Kees daaruit geboren is.

De familie van de voetballer staat het team achter de schermen te woord, maar wil anoniem blijven en niet deelnemen aan een DNA-test. Nu kan Kees alleen maar met een DNA-test tussen hem en zijn broer erachter komen of zijn vader wel echt zijn vader was.

Uitzending DNA Onbekend dinsdag 19 januari 2021 | 20.35 uur | NPO 1
⇒ Daarna is de uitzending via NPO Start terug te zien

Deel dit artikel