Het enige levende manlijke familielid van Jürgen zijn mogelijke vader, is kleinzoon Mike en die ziet zeker overeenkomsten... En Wickie zou heel blij zijn als blijkt dat oom Berend haar vader is, dan is de cirkel rond. Maar de cirkel blijkt allesbehalve rond als er nog een naam aan de rij potentiële vaders wordt toegevoegd. Caroline Tensen gaat voor Jürgen en Wickie op zoek naar de waarheid.

Valse hoop 

Jürgen
Jürgen Thämelt
Jürgen

Jürgen wordt geboren in Duitsland waar hij de eerste jaren van zijn leeftijd doorbrengt. Als hij 7 jaar is vlucht zijn moeder met hem naar Nederland, weg van zijn gewelddadige vader. Een paar jaar later leest hij per toeval een oproep op internet over een vrouw die opzoek is naar haar moeder. Die moeder is Jürgen zijn moeder Thea. De vrouw van de oproep is dus zijn zus Christina.

De oproep van Theo zijn zus Christina
De oproep van Theo zijn zus Christina
De oproep van Theo zijn zus Christina

Na deze bizarre hereniging spit hij verder in zijn verleden en het blijkt dat de man voor wie zijn moeder destijds is gevlucht niet zijn vader kan zijn. Maar wie is Fred-Wolfgang Schubert, die op Jürgen zijn geboortecertificaat staat? 

Gekmakende twijfels

Wicky Brinkman
Wickie Brinkman
Wicky Brinkman

Wickie weet niet beter dan dat zij een dochter is van haar moeders tweede man Johannes Brinkman. Een man die ze tijdens haar jeugd nooit ziet en één keer ontmoet als ze jong volwassen is. Tijdens deze ontmoeting vertelt Johannes dat Wickie helemaal niet zijn dochter is. 

Wanneer Wickie haar hart lucht bij nichtje Monique, komt zij wel met een heel bijzondere reactie. Monique heeft namelijk het vermoeden dat haar vader, Berend Brinkman, ook wel eens de vader van Wickie zou kunnen zijn. Dat zou dus betekenen dat Wickies oom ook haar vader is en nichtje Monique haar halfzus. Maar dan duikt er nog een naam op, die van ene Wil Dorland... 

DNA Onbekend woensdag 25 april om 20.30 uur op NPO 1

Deel dit artikel