Dankzij DNA Onbekend kregen Rindert en Lucy antwoord op hun vragen over hun ouders. We vroegen aan ze hoe het met ze is nu ze de waarheid gehoord hebben.

Bekijk de uitzending hier terug

Rindert

Het gaat goed met Rindert. Hij is veel aan het sporten, focust zich op zijn werk en gaat binnenkort op vakantie naar Sloveniƫ. Rindert merkt dat er een last van zijn schouders is gevallen, nu hij zich niet meer voortdurend hoeft af te vragen wie zijn biologische vader was.

DNA Onbekend_Suzanne en Rindert.jpg
Suzanne en Rindert
DNA Onbekend_Suzanne en Rindert.jpg

Daarnaast is de band met zijn broer Theo nog closer geworden, nu de twee weten dat ze volle broers zijn. Rindert kijkt, ondanks de verrassende uitslag, erg positief terug op zijn deelname aan DNA Onbekend.

blockquote
Hij had het anders moeten aanpakken met mij.
Rindert

Lucy

Lucy is nog altijd dolblij met de uitslag. Ze weet wie haar vader is, en dat haar moeder de waarheid heeft gesproken. Ze heeft goed contact met haar nieuwe familieleden in Oeganda en is van plan er binnenkort weer op bezoek te gaan.

DNA Onbekend_Lucy bij de uitslag.jpg
Lucy
DNA Onbekend_Lucy bij de uitslag.jpg

Ze voelt zich een stuk rustiger nu ze duidelijkheid heeft waar ze vandaan komt. Het helpt haar in alles. Lucy heeft absoluut geen spijt van haar deelname aan DNA Onbekend en kijkt terug op een mooi avontuur.

blockquote
Mijn moeder heeft de waarheid gesproken.
Lucy

Luister nu ook naar de boeiende verhalen van achter de schermen in de DNA Onbekend podcast. Luister op Spotify of op Apple Music.

Deel dit artikel