In de aflevering van 25 juni 2020 het verhaal van Ariane en Cock. Ariane weet inmiddels dat ze niet van vader Henk is maar is bakker Hendrik haar vader? En Cock wil weten of Jan, de man die altijd op de koffie kwam haar vader is. Dionne Stax geeft hen de uitslag.

Ariane

De 61-jarige Ariane hoort twee jaar geleden op een familiere√ľnie dat haar vader niet haar vader kan zijn. Haar gevoelens over haar vader worden op dat moment bevestigd. Ze laat een test doen en vader Henk blijkt inderdaad niet haar vader te zijn. Als ze haar moeder hiermee confronteert, noemt zij de naam Hendrik, haar oude werkgever als mogelijke vader. Hij is inmiddels overleden, maar via een dochter kan met een DNA-test bewezen worden of Ariane een vader met haar deelt.

Update

Ariane is ontzettend blij met de uitslag. Ze weet nu wie haar vader is en heeft de antwoorden waar ze zo naar opzoek was. Sinds dat Ariane er een paar jaar geleden achter kwam dat ze geen kind is van haar opvoedvader, is er voor haar veel veranderd. Het was een enorme schok dat haar moeder dit altijd voor haar heeft verzwegen. Ze wilde ontzettend graag weten wie haar biologische vader was en is blij dat dit met behulp van DNA Onbekend nu is uitgezocht en ze een duidelijk antwoord heeft. 

Het valt voor haar nu op zijn plek. De kinderen van Hendrik, (de biologische vader van Ariane) de halfbroer en halfzus van Ariane, hebben aangegeven graag contact met Ariane te willen. Hier kijkt Ariane heel erg naar uit. Ze is ontzettend nieuwsgierig, maar het is ook heel spannend om nieuwe familieleden erbij te krijgen. 

Cock 

Cock heeft altijd het gevoel gehad dat ze anders was dan de andere kinderen binnen het gezin. Als meisje werd ze vaak aangezien voor een kind uit een andere familie. Ze nam dat voor lief, maar toen is wel het zaadje geplant voor de twijfel die ze nu heeft. Is Jan, de man die altijd op de koffie kwam als vader Wim weg was, haar vader? Een DNA-test moet uitsluitsel bieden. Met behulp van zus Riet en een dochter van mogelijke vader Jan wordt haar DNA vergeleken...   

Update

Cock was enigszins verward door de uitslag. Ze was blij dat haar gevoel over Wim klopte: dat hij inderdaad niet haar vader was. Haar intuitie heeft haar wat dat betreft nooit in de steek gelaten. Het daaropvolgende bericht dat ze met de dochter van Jan ook geen vader deelt, bracht Cock ernstig in verwarring. Want eigenlijk ging ze er al een beetje vanuit dat hij haar vader zou zijn. Ze heeft antwoord gekregen, ze weet nu dat Wim niet haar vader is en dat Jan ook niet haar vader is.

Ze blijft achter met de grote vraag wie het dan wel is. Het treurige hiervan is dat ze geen idee heeft wie het dan wel kan zijn. Ze heeft er veel over gepraat met haar dochter Ilse en met haar zus Riet en de eerste paar weken heeft ze zich er erg druk om gemaakt. Maar inmiddels heeft ze het los kunnen laten. Cock komt tot de conclusie dat ze blij is dat ze de stap om het uit te zoeken heeft gezet. Het heeft haar dichterbij de waarheid gebracht.

Aanmelden DNA Onbekend


    

Deel dit artikel