In de aflevering van 20 februari 2020 het verhaal van Barry en Els(a). Barry wil nu echt weleens weten of zij een kind is van advocaat Louman en Els wil weten of vader Adriaan, haar toenmalig toeziend voogd ook haar biologische vader is. Dionne Stax geeft de uitslag.

Barry

De moeder van Barry is vijftien jaar als ze zwanger raakt en werkt op dat moment bij avocaat Louman. Wie haar vader is weet ze niet, tot ze twee jaar geleden via haar halfbroer hoort dat advocaat Louman haar vader zou zijn. Hij is verbaasd dat Barry dit niet weet, want dat weet toch iedereen. Barry wil het nu zeker weten en daarom heeft zij DNA Onbekend ingeschakeld. De kinderen van Louman zijn bereid om mee te werken aan een DNA-test. 

Update: Hoe is het nu met Barry?

Voor Barry was de uitslag een tegenvaller. Ze hoopte dat ze eindelijk na al die jaren een antwoord zou krijgen op de vraag wie haar vader is. Ze legt zich erbij neer dat ze nu waarschijnlijk nooit een antwoord op die vraag zal krijgen. Ondanks de teleurstelling is ze blij dat ze de stap naar DNA Onbekend heeft gezet. Ze weet nu zeker dat Dhr. Louwman niet haar vader is en de onrust die de onzekerheid daarover gaf is weggenomen.

Met Myrna heeft ze nog een paar keer contact gehad. Ze waardeert het enorm dat de familie Louwman bereid was mee te werken en zo met haar heeft meegeleefd. Myrna is opgelucht dat haar vader niet de vader is van Barry. Tegelijkertijd vindt ze het ook spijtig voor Barry dat ze nu in onwetendheid achter blijft.

Els

Toen haar vader Adriaan haar moeder leerde kennen, was hij nog getrouwd met zijn eerste vrouw met wie hij twee kinderen had. Adriaan trouwde pas met zijn tweede vrouw toen Els(a) 5 jaar oud was. Ook blijkt uit documenten dat zij op haar tiende officieel de achternaam van Adriaan krijgt. Els heeft zich altijd buitengesloten gevoeld en als ze na de dood van haar vader ontdekt dat zij geen erfgenaam is, wordt de twijfel groter. Is Adriaan haar biologische vader of niet?
 

Update: Hoe is het nu met Els?

Het is voor Els een enorme opluchting nu zij weet dat de man die haar heeft grootgebracht ook haar biologische vader is. Het geeft haar heel veel rust en ze heeft eindelijk geen vragen meer hierover.

Met haar halfzus Kitty heeft ze na de uitslag het contact weer opgepakt. Els merkt dat er nu meer contact is tussen hen. Heel graag wil Els nu ook bij de burgerlijke stand officieel laten maken dat haar vader wel bekend is.

Els kan niet genoeg benadrukken hoe blij ze is dat ze de stap heeft gezet om DNA Onbekend in te schakelen.

Aanmelden DNA Onbekend

Deel dit artikel