In de aflevering van 21 mei 2020 het verhaal van Frank en Theo. Frank hoopt eindelijk antwoord te krijgen op de vraag wie zijn vader is. En Theo wil eindelijk duidelijkheid of opa Toon zijn vader is of de verkrachter van zijn moeder. Dionne Stax geeft de uitslag.

Frank

Frank heeft zijn moeder als kind betrapt met een andere man. Deze man is altijd wel in de buurt van het gezin. Er zijn meerdere aanwijzingen dat deze man misschien de echte vader is van Frank. Maar wie zou dan de vader van broer Marco kunnen zijn? Een DNA-test kan hun helpen de waarheid te achterhalen.

Update: Hoe is het nu met Frank 

Frank is blij met de uitslag. Tegelijkertijd is er ook weer nieuwe hoop ontstaan, hij heeft namelijk behoefte om in gesprek te komen met Co. Frank wil vooral weten waarom er altijd gezwegen is. Frank heeft tot nu toe nog niet de juiste gelegenheid gevonden om het gesprek met Co aan te gaan. Hij heeft sinds de uitslag wel regelmatig contact met zijn nieuwe halfzus. Zij gaan goed met elkaar om en Frank is blij dat deze band zich op een goede manier ontwikkeld. 

Marco heeft even de tijd genomen om de uitslag te verwerken. Het was moeilijk om zijn vermoeden, wat hij altijd wel heeft gehad, zo bevestigd te zien. Gelukkig is na de uitslag de band tussen hem en zijn broer Frank niet veranderd. Op dit moment heeft hij de zoektocht naar zijn eigen vader weer opgepakt. Ondanks dat hij wel wat aanwijzingen heeft in welke hoek hij moet zoeken, heeft hij nog niet zijn eigen vader gevonden.

Tot onze grote spijt moeten wij mededelen dat vlak na de uitslag oom Cor, de broer van de opvoedvader van Marco en Frank is overleden. Wij zijn hem zeer dankbaar dat hij ons te woord heeft willen staan. 

Theo

Theo weet sinds zijn zestiende dat zijn opvoedvader Dirk niet zijn echte vader is. Sindsdien verkeert hij in onzekerheid over wie zijn biologische vader is. In het dorp en in de familie gaan geruchten dat zijn stiefopa Toon zijn biologische vader zou zijn. Zijn moeder ontkent dit. Via een DNA-test wil Theo erachter komen of deze geruchten kloppen. Zijn tante en oom werken mee. 

Update: Hoe is het nu met Theo

De uitslag is negatief: opa Toon is niet de biologische vader van Theo. Voor Theo een uitslag waar hij misschien niet op rekende maar waar hij wel vrede mee heeft. Voor Theo heeft de uitslag veel betekend. De uitslag geeft hem rust. Hij is blij dat het verhaal en de geruchten die hem jarenlang achtervolgd hebben nu de wereld uit zijn. Het boek kan dicht!

Aanmelden DNA Onbekend

Deel dit artikel