In DNA Onbekend van 30 januari 2020 het verhaal van Lynda en jannet. Door het overspelige gedrag van Lynda haar moeder, twijfelt zij en vader Henk of hij haar echte vader is. En Jannet wil nu weleens weten of Jan Zee haar vader is of toch Albert Bastiaan? In de uitzending krijgen Lynda en Jannet de uitslag van hun DNA-test.

Lynda

Henk zou door een ongeval geen kinderen kunnen krijgen. Maar met de komst van André en Lynda lijkt het erop dat de doctoren toch geen gelijk hadden. Als hij onverwachts vroeg naar huis komt treft hij zijn vrouw aan met een andere man in bed. Dit bevestigt voor Henk de geruchten over zijn vrouw die hem ontrouw is. Maar nu is de vraag hoe ver de ontrouw van moeder teruggaat... 

clock update 30 jan 2020, 21:25
Hoe is het nu met Lynda?

De uitslag heeft veel emoties losgemaakt bij zowel Lynda als haar vader Henk. Beiden zijn erg blij met de uitslag, maar de herinneringen aan moeilijke tijden kwamen ook naar boven. Tussen Lynda en haar vader is de band nog steeds heel goed en nu zelfs nog beter “alsof alles meer vanzelf gaat, alles gaat losser en makkelijker “, zegt Lynda. Vader Henk heeft nu veel meer rust. Hij is heel erg blij. Lynda heeft Henk altijd als haar vader gezien, maar het vraagteken was er altijd. Nu ze zeker weet dat Henk haar vader is kan ze nog meer genieten van haar lieve vader. 

Jannet

De moeder van Jannet, Gerda gaat na haar scheiding van Albert werken bij de gescheiden tuinder Jan Zee. Zij krijgen een verhouding en Gerda raakt zwanger. Omdat Gerda nog steeds gevoelens voor ex-man Albert heeft en met beiden seksueel contact heeft kunnen ze dus allebei de vader van Jannet zijn... 

clock update 30 jan 2020, 21:25
Hoe is het nu met Jannet?

Na de uitslag is er veel opluchting bij Jannet. Opluchting over de uitslag en opluchting over het gegeven dat haar moeder het bij het juiste eind heeft gehad. Jannet had het namelijk moeilijk gevonden als haar moeder niet had geweten wie de vader van haar dochter is. 

 

Naderhand is er veel gesproken met Anja en met Rudy over de uitslag en iedereen is blij met de uitslag voor Jannet. Wel vindt Jannet het eigenlijk jammer dat ze niet eerder antwoorden heeft gezocht zodat ze deze vragen misschien nog aan haar moeder had kunnen stellen.

 

Het contact tussen Anja en Jannet blijft na de uitslag onverminderd goed. Er is regelmatig app-contact en af en toe komen ze samen om af te spreken. Ook de band tussen Jannet en Rudy heeft niet te lijden gehad onder de uitslag. Ondanks dat iedereen het een spannende tijd vond om op zoek te gaan naar het antwoord, zijn ze blij dat ze dit avontuur zijn aangegaan.

Aanmelden DNA Onbekend

Deel dit artikel