In de aflevering van 13 februari 2020 het verhaal van Netty en Ingrid. Netty wil weten of tante Annie haar tante is óf haar moeder en Ingrid wil weten of ze een andere vader deelt met haar broer en zus. Dionne Stax geeft de uitslag van hun DNA-test.

Netty

Met een halfzus van Netty en een dochter van tante Annie kunnen we een DNA-test doen. Is Netty grootgebracht door haar oom en tante en was haar echte moeder op de achtergrond altijd aanwezig als haar tante? 

clock update 13 feb 2020, 21:20
Hoe is het nu met Netty?

De twijfel die Netty had over haar biologische moeder veroorzaakte veel onrust in haar leven. Nu het antwoord bekend is, lijkt alles weer bij het oude en heeft Netty vrede met de uitkomst. Alle verhalen over dat ze mogelijk van tante Annie zou zijn kunnen voor haar definitief de wereld uit.

 

Op het moment focust Netty zich op wat gezondheidsproblemen, maar daarin heeft ze de steun van haar nicht Lidy en de alsmaar sterker wordende band met haar halfzus Marion.

Ingrid

Ook de zus van Wim denkt dat haar broer niet de vader van Ingrid is. Haar driftige vader reageert niet eens op roddels binnen de familie dat hij niet de vader van Ingrid is, dit verbaast haar zeer. Door middel van een DNA-test met de broer en zus van Ingrid  kunnen we de vraag beantwoorden of Wil de vader is van Ingrid. 

clock update 13 feb 2020, 21:20
Hoe is het nu met Ingrid?

Nadat Ingrid het antwoord kreeg dat haar vader écht haar vader was, kwamen er veel andere vragen boven bij haar. De vraag waarom haar vader haar zo heeft behandeld, blijft door het hoofd spoken van Ingrid. En ook waarom haar moeder nooit heeft ingegrepen. Toch weet ze dat ze daar nooit meer een antwoord op zal vinden en dat probeert ze te accepteren.

 

Vanaf hier probeert Ingrid weer vooruit te kijken. Ingrid en Luciënne hebben allebei even een periode de tijd genomen om alle gebeurtenissen op een rijtje te zetten en een plek te geven.

Aanmelden DNA Onbekend

Deel dit artikel