In de aflevering van 19 januari 2021 het verhaal van Tamara en Kees. Tamara verkeert in totale onzekerheid: is de man bij wie ze opgroeide wel haar biologische vader? En Kees heeft sterke aanwijzingen ontvangen dat hij een zoon zou kunnen zijn van een voetballer waar zijn moeder een affaire mee zou hebben gehad. Klopt het ook? Dionne Stax komt met antwoorden.

blockquote
Het vraagteken wordt nu een punt
Tamara

Tamara

Tamara vindt als klein meisje al dat zij niet op haar broer en zus lijkt. Als Tamara zes jaar is, overlijdt haar moeder. En dan komt oma met het gerucht: Tamara heeft een andere biologische vader. Een vriendin van Tamara haar overleden moeder bevestigt dit verhaal en komt ook met een andere bekentenis. De moeder van Tamara zou vroeger als gezelschapsdame hebben gewerkt.

Tamara verkeert in totale onzekerheid en blijft zicht afvragen of de man die haar heeft grootgebracht wel haar biologische vader is. Of zou ze de dochter kunnen zijn van een klant van haar moeder? Met een persoonlijke DNA-test krijgt Tamara antwoord op de vraag of zij dezelfde vader deelt met haar broer en zus.

Update

Na de uitslag heeft Tamara even wat tijd nodig gehad om de uitslag te verwerken. Het was voor haar een klap. Hoewel ze altijd vermoedens heeft gehad dat haar vader niet haar vader is, was het toch heftig om deze uitslag te horen. Nu er wat tijd verstreken is heeft ze rust gevonden en vindt ze het fijn om nu een klein beetje meer duidelijkheid te hebben. Met haar broer en zus heeft ze niet heel veel gepraat over de nieuwe situatie. Ze blijven elkaar allemaal als volle broer en zussen zien, de uitslag zal hier niets aan veranderen.

Tamara hoopt wel dat, misschien na de uitzending, er meer informatie loskomt over haar biologische vader. Want na de uitslag blijft de vraag wie haar vader is door haar hoofd spelen. Maar op het moment heeft Tamara wel iets anders aan haar hoofd. Begin december is zij namelijk bevallen van een gezond jongetje en op dit moment is er even niets belangrijkers in haar leven dan haar kindje en gezin. 

Kees

Na het overlijden van zijn moeder hoort Kees op 55-jarige leeftijd dat zijn vader Piet waarschijnlijk niet zijn biologische vader is. Zijn moeder zou een affaire hebben gehad met een man van een plaatselijke voetbalclub. Kees probeert het hele verhaal naast zich neer te leggen en verder te gaan met zijn leven. Maar het gerucht blijft hem achtervolgen. Kees ontvangt steeds meer aanwijzingen die zijn twijfels aanwakkeren en versterken. Hij hoopt nu met een persoonlijke DNA-test achter de waarheid te komen. 

Update

Kees is heel tevreden over het antwoord dat hij heeft gekregen. Hij is opgelucht dat het een antwoord is dat hem duidelijkheid geeft en dat zijn vader gewoon zijn vader is. Op deze manier heeft hij vrede met het verleden. Onlangs was de geboortedag van de vader van Kees en het voelde deze keer anders dan anders. Hij heeft nu de zekerheid dat het de geboortedag van zijn echte vader is. Kees kijkt er naar uit om de ‘roddels’ over een mogelijke andere vader, nu eindelijk te kunnen weerleggen. 

Kees heeft nog contact gelegd met de voorzitter van de voetbalvereniging. Na corona is Kees van harte welkom om een keer een wedstrijd te bezoeken. Maar voor nu richt Kees zich op het schrijven van zijn boek.

Meld je aan voor DNA Onbekend

Deel dit artikel