Marian haar leven staat volledig op de kop als ze wordt herinnerd aan haar vader. En de ontmoeting van Hans met zijn biologische moeder loopt uit op een fiasco. Maar levert het hem een broer op? Caroline Tensen gaat op zoek naar de waarheid.

Oud zeer

DNAOnbekend-Marian.jpg
Marian Jorna
DNAOnbekend-Marian.jpg

Marian haar jeugd is verre van rooskleurig, dit komt voornamelijk door haar agressieve vader. Als Marion ouder wordt, doet ze er alles aan om uit de handen van haar vader te blijven. Een aantal jaren na zijn dood wordt Marian benaderd door ene Daphne. Daphne zegt dat haar vader Paul een zoon is van Marians vader. Paul zou dus Marians halfbroer zijn. Ondanks dat Marian tegen haar wil opnieuw indirect met haar vader wordt geconfronteerd, heeft ze toch besloten om uit te zoeken of dit inderdaad klopt. 

Broederliefde

DNAOnbekend-Hans.afl.6.jpg
Hans Witting
DNAOnbekend-Hans.afl.6.jpg

Hans kende een eenzame jeugd en wanneer hij op zijn 21ste te horen krijgt dat zijn ouders niet zijn biologische ouders zijn, staat zijn wereld op de kop. Hij gaat op zoek naar zijn echte familie en vindt zijn biologische moeder, maar heeft daar helaas niet echt een klik mee. Hij merkt dat haar verhalen grotendeels bestaan uit leugens. Een aantal jaren later laat zijn biologische moeder weten dat hij nog een broer heeft die net als hij ter adoptie is afgestaan.

Hans gaat op zoek naar zijn broer en vindt hem. Het is ware broederliefde tussen de twee. Volgens hun moeder delen ze ook dezelfde vader en zijn de mannen dus volle broers. De twee broers gaan op zoek naar hun vader.

DNA Onbekend  woensdag 2 mei 2018, 20.30 uur op NPO 1

Deel dit artikel