Paula en Corrie vermoeden beiden dat ze niet zijn opgevoed door hun biologische vader. Deze vermoedens zijn moeilijk te bewijzen. Met verschillende DNA-testen is het toch gelukt om heel dichtbij de waarheid te komen. Hoe gaat het met ze na de uitslag van de DNA-test?

Corrie is 62 jaar en twijfelt al haar leven lang over het feit of haar vader wel haar echte vader is. Hoe klein ze ook is, Corrie ziet dat haar moeder en haar oom Roel elkaar heel leuk vinden. Er gaan in de loop der jaren geruchten dat Roel haar biologische vader zou zijn. In de uitzending kreeg Corrie de uitslag van haar DNA-test.

clock update 24 apr 2019, 9:17

Voor Corrie kwam de uitslag als een klap. Ze was er even van ontdaan en moest de uitslag op zich laten inwerken. Ze vraagt zich af waarom haar ouders nooit iets tegen haar hebben gezegd, maar wil er ook niet teveel mee bezig zijn omdat er toch geen verdere antwoorden kunnen komen.

 

Met broer Cees is en blijft alles zoals het was, ook nu ze weet dat het haar halfbroer is. Ze zeggen allebei dat dit niets aan hun band verandert. Roel wordt langzaam maar zeker meer opgenomen in de familie en is op de verjaardag van Corrie geweest. Corrie is blij om nu twee broers te hebben.

Hoe gaat het nu met Paula?

Paula vindt het belangrijk om te weten of Rietje haar volle zus is. Wie haar vader is, vindt ze minder belangrijk omdat. Ze heeft beide opties nooit gekend. In de uitzending kregen de zussen de uitslag van de DNA-test.

clock update 24 apr 2019, 9:23

De uitslag was teleurstellend voor Paula. Waar Paula wel blij mee is, is dat de verhalen die over haar moeder de ronde gingen in ieder geval zijn ontkracht. En ze weet 100% zeker dat ze een Bobeldijker is.

 

Ze heeft na de uitslag het telefoonnummer gekregen van een kleinzoon van Joop Bobeldijk. Ze heeft nog geen contact gelegd, maar ze hoopt via hem meer informatie te kunnen krijgen over hem.

Deel dit artikel