Heleen en Sydney zijn te zien in de aflevering van 18-4-2018 van DNA Onbekend, lees hier een exclusieve update.

clock update 18 apr 2018, 21:12
Wie deelt dezelfde vader?

 Hannie en Lia blijken uit het DNA onderzoek volle zussen en zowel Berry als Heleen hebben een andere vader. Heleen is vooral blij dat ze een antwoord heeft. Ze had erg het gevoel dat zij en zus Hannie wel volle zussen zouden zijn, maar dit bleek niet waar. Gelukkig veranderde de uitslag niets aan hun relatie, Heleen en Hannie bellen nog elke dag. 

De band met haar zus Berry is versterkt. Voor Berry was de uitslag zwaar, zij had een andere uitslag verwacht, maar is blij dat ze nu de waarheid weet. Hetzelfde geldt voor de andere zussen. 

clock update 18 apr 2018, 21:12
Onverklaarbare dingen

 Het bericht dat Caroline gaf hadden we niet verwacht, helemaal omdat de familie in China er zelf zo van was overtuigd dat Sydney hun dochter was. Ik denk dat het daardoor nog onverwachter was. Blijkbaar zijn er destijds in China onverklaarbare dingen gebeurd.

Gelukkig heeft Sydney zich snel herpakt en gaat het goed met haar ( en met ons ook ). Ze heeft het er natuurlijk wel even moeilijk mee gehad maar we hebben samen een mail gemaakt naar China en daar hebben we ook weer heel snel antwoord op gekregen, ik denk dat dit wel goed is geweest voor haar, ook om het een plekje te geven. Nu is er even niet zo veel contact met China, misschien komt dat wel weer, dat laat ik aan Sydney over. 

Gelukkig gaat het met ons als gezin goed, wij ( en Sydney ) komen er wel.

Bekijk hier de hele uitzending

Deel dit artikel