Pascal en Rita zijn te zien in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen DNA Onbekend, lees hier een exclusieve update.

clock update 28 mrt 2018, 21:30
Heeft Pascal zijn vader gevonden?

Pascal had heel wat te verwerken nadat hij te horen kreeg dat Leo Schindeler, de man naar wie hij al zo lang op zoek was, ook echt zijn vader bleek te zijn. De teleurstelling is voor hem enorm als hij tegelijkertijd hoort dat hij een paar jaar geleden is overleden na een noodlottig ongeval. Dries Roelvink en zijn zoon Dave proberen Pascal zo veel mogelijk over Leo Schindeler te vertellen en ze nemen Pascal en zijn vriendin Claire mee naar de laatste rustplaats van Leo Schindeler. Hoe waardevol het moment bij het graf van zijn vader ook is, Pascal zal moeten leven met het feit dat hij zijn vader nooit meer zal leren kennen.

Rita
Rita
Rita
clock update 28 mrt 2018, 21:30
Opluchting bij Rita

 De positieve uitslag van Rita zorgde voor een enorme opluchting bij haar. Ze moet soms nog wennen aan het idee, maar het besef dat ze echt een dochter is van haar opvoedvader Chris Ruijsaard, geeft haar elke dag nog een blij gevoel. Dat de naam die ze draagt ook echt bij haar hoort, maakt haar trots.

Bekijk hier de uitzending:

DNA Onbekend - Aflevering 1 | 2018
Deel dit artikel