In de aflevering van woensdag 10 april 2019 zag je de verhalen van Yannitsa en Peter. Beiden hebben nooit geweten wie hun biologische vader is. Peter heeft alleen vage aanknopingspunten. En is de oom van Yannitsa eigenlijk haar vader? In de uitzending kregen ze de uitslag. Hoe gaat het nu met ze?

De moeder van Peter Vledder (49) heeft haar leven lang gelogen en gezwegen over de echte vader van Peter. Ze noemde verschillende namen maar niemand leek Peters vader te kunnen zijn. In de uitzending kreeg hij de uitslag van de dna test. 

clock update 8 apr 2019, 9:16

De uitslag was voor Peter teleurstellend en tegelijkertijd heeft hij ook vermoedens kunnen uitsluiten. Nu, vier maanden later is Peter nog altijd niets verder gekomen, niemand van de familie wil hem iets vertellen over een mogelijke vader. Hoewel de vraag nog altijd leeft, probeert hij het maar te laten rusten. Peter hoopt dat er naar aanleiding van de uitzending meer informatie naar boven komt.

Klopt het gevoel van Yannitsa?

Wouters (42 jaar) is opgegroeid met de geruchten dat haar vader haar echte vader niet is en dat ze een ongewenst kind zou zijn. Deze geruchten heeft haar moeder altijd ontkend. Yannitsa wil dit heel graag geloven, maar haar gevoel zegt iets anders. Als haar oom op zijn sterfbed zegt dat hij haar vader is, wil Yannitsa voor eens en altijd duidelijkheid. Caroline gaf haar de uitslag van haar dna test.

clock update 8 apr 2019, 9:16

Yannitsa is inmiddels bekomen van de schrik. Na de uitslag heeft ze onmiddellijk haar zus op Curacao gebeld en zij schrok ook enorm. Van het feit dat ook Johannes toch de vader is van Yannitsa. Gelukkig blijft hun band heel sterk, ondanks het feit dat zij nu halfzussen zijn. Naast de steun van haar halfzus, ontving Yannitsa veel steun van haar man en kinderen.

Yannitsa heeft het inmiddels ook met haar moeder kunnen bespreken en er is wederzijds begrip. De uitslag heeft ook rust gebracht omdat Yannitsa nu weet van wie ze is en ze haar band met haar nieuwe halfzussen kan oppakken en ontdekken wie zij zijn.

Deel dit artikel