Rita is geboren in de hongerwinter en heeft al snel het gevoel dat ze een andere vader heeft dan de man die haar opvoedt. Klopt haar onderbuikgevoel? En Lloyd wordt geboren in Suriname maar wordt later door zijn moeder meegenomen naar Nederland. Op zijn 53ste hoort hij dat hij een andere vader heeft. Hoe zit het? In DNA Onbekend kregen Rita en Lloyd meer duidelijkheid.

Rita heeft al haar hele leven het gevoel dat haar vader niet haar biologische vader is. Ze wil een antwoord nu het nog kan. In de uitzending kreeg ze de uitslag van de DNA-test.

clock update 8 mei 2019, 21:00

Direct nadat Rita de uitslag kreeg dacht ze aan haar broer Wim die naast haar zat op de bank. Hij wilde namelijk heel graag dat Rita gewoon zijn volle zus is. Rita was blij voor hem. Zelf heeft zij nu duidelijkheid en rust. Zij moet zich erbij neerleggen dat de man waar ze totaal niet op lijkt, haar vader is.

De conclusie die Rita en haar broer hebben getrokken is dat zij erg veel op hun moeder lijken en dat er zeker ook een spoortje DNA van hun vader in hen schuilt. Rita is ervan overtuigd dat DNA niet liegt.

Opluchting voor Lloyd

Lloyd heeft geen makkelijke jeugd. Hij groeit op bij zijn opa en oma en later komt zijn moeder hem halen. Dan blijkt hij een tweelingbroer te hebben. Wie is eigenlijk zijn biologische vader? In de uitzending kreeg hij de uitslag van de DNA-test.

clock update 8 mei 2019, 21:00

Lloyd is echt heel blij met deze uitslag. Hij is al uitgenodigd voor een re√ľnie van de familie Sam-Sin. Hij krijgt er zes halfbroers en -zussen bij.  

Deel dit artikel