Hoe gaat het nu met Marianne na de uitzending van DNA Onbekend?

Marianne wordt als baby afgestaan omdat haar moeder niet voor haar kan zorgen. Ze wordt geadopteerd door een echtpaar dat zelf geen kinderen kan krijgen. Helaas kon ze op weinig liefde van hen rekenen. Na een eenzame jeugd besluit Marianna op haar 17e op zoek te gaan naar haar biologische moeder. Dertien jaar later vindt ze haar eindelijk. Haar moeder vertelt dat Marianne het resultaat is van een one night stand met een Italiaan. Veel meer krijgt ze niet te horen. Marianne hoopt dat ze een warme familieband met haar moeder kan opbouwen. Ondanks dat haar moeder aangeeft dat ook te willen, laat zij daarna helemaal niets meer van zich horen. Marianne verliest de hoop om ooit nog liefdevolle familie te vinden.

Totdat ze kort geleden op tv een oproep zag van een man èn vrouw die op zoek waren naar meerdere broers en zussen. Marianne nam direct contact met hen op. En er bleken veel overeenkomsten te zijn die erop wijzen dat ze mogelijk dezelfde vader delen. Als dat zo is, dan heeft Marianne na al die jaren alsnog een echte familie gevonden.

De uitslag:

Marianne Klaver: Het gaat ondertussen weer goed met me, maar ik heb best even tijd nodig om alles te verwerken. Het was een heftige ervaring omdat ik ineens aanknopingspunten had toch familie te vinden terwijl ik eerder de moed al opgegeven had. Ik kreeg veel hoop toen ik Patrick en Diana ontmoette en hoopte echt dat zij familie van mij zouden zijn. Toen de uitslag negatief bleek, voelde ik me leeg en verdrietig. Ik twijfelde zelfs of de DNA-test goed was gegaan.

Toch heb ik er een positief gevoel aan over gehouden. Met Patrick en Diana heb ik nog steeds heel goed contact, met hen heb ik in korte tijd echt een vriendschap opgebouwd. De ervaring had ik nooit willen missen, ook omdat er nu dingen uitgesloten zijn. Als ik niet gereageerd had op de oproep zou ik me de rest van mijn leven afvragen of Patrick en Diana familie van mij zou zijn of niet. Ik ben dankbaar dat ik ze heb leren kennen.

Ik hoop dat er misschien iemand naar de uitzending kijkt die mij meer zou kunnen vertellen over mijn biologische vader. Het fijne is dat ik veel steun heb van mijn vriend, dochter en natuurlijk Patrick en Diana. Zij helpen mij ook in de zoektocht naar mijn vader. Wie weet krijg ik toch nog eens een antwoord.

Deel dit artikel