Hoe gaat het nu met Ineke na de uitzending van DNA Onbekend?

Ineke groeit op bij vader Wil Rutgers en moeder Ciny. Nooit twijfelt Ineke over haar afkomst, tot ze een schooldiploma ontvangt waarop een andere achternaam staat . Als ze haar moeder daarmee confronteert, bekent zij dat Ineke geen dochter is van vader Rutgers, maar van haar ex-man, Wout Snoeren. Maar meer wil ze niet kwijt en er wordt dus verder ook niet over gesproken.

Sindsdien leeft Ineke met het idee dat ze net als haar oudere broer en zus ook een kind is van Wout Snoeren. Haar gevoel daarentegen zegt iets heel anders. Omdat ze absoluut geen klik had met Wout Snoeren heeft ze altijd getwijfeld of ze wel echt zijn dochter is. En omdat niemand verder ook maar iets wilde uitleggen, heeft ze nu het vermoeden dat er misschien een hele andere waarheid is.

De uitslag

Ineke van Herp: Ik ben na de uitslag erg verdrietig geweest en snel erna erg boos. Eigenlijk ben ik nog steeds boos. Het onbegrip wat ik elke dag voel wordt wel minder. Mijn moeder is degene die ik het, het meeste kwalijk neem. Ik probeer alles een plekje te geven.

Deel dit artikel