De 25-jarige Xandra krijgt van haar moeder de ene naam na de andere naam te horen als ze vraagt wie haar vader is. Een DNA-test tussen drie mannen en Xandra moet duidelijkheid geven. En Albert is 67 jaar en wil nu duidelijkheid over zijn afkomst. Er gaan geruchten dat iemand uit de familie zich heeft vergrepen aan zijn moeder toen ze heel jong was. In de uitzending kregen Xandra en Albert de uitslag van hun DNA-test.

Al sinds haar elfde hoort Xandra verschillende namen over wie haar biologische vader zou zijn. Xandra's moeder weet niet wie de vader van haar dochter is en kan haar geen duidelijkheid geven. Omdat ze nu eindelijk wil weten hoe het zit, heeft ze DNA Onbekend ingeschakeld. In de uitzending kreeg ze de uitslag van de DNA-test.

clock update 29 apr 2019, 7:37

Xandra is na de uitslag teleurgesteld naar huis gegaan. Het spoor lijkt voor haar dood te lopen aangezien haar moeder geen nieuwe informatie voor haar heeft. Xandra probeert deze onwetendheid een plek te geven in haar leven en hoopt dat er op een later moment nog nieuwe informatie naar boven komt die haar verder kan helpen in de zoektocht naar haar biologische vader.

Een groot geheim

Albert woont de eerste jaren van zijn leven bij zijn opa en oma. Op een dag komt een voor hem onbekende vrouw hem weghalen. Het is zijn biologische moeder. Wie zijn vader is weet hij niet, zijn moeder hield haar mond dicht daarover. Nu hij 67 jaar is wil hij meer duidelijkheid en ontdekt hij dat zijn moeder een groot geheim met zich meedroeg.

clock update 29 apr 2019, 7:32

Albert heeft veel rust gevonden na de uitslag. Hij is blij dat zijn twijfel weggenomen is en dat hij van alle onzekerheid af is. Na de uitslag heeft Albert alle familieleden gebeld van, zowel de Tiemens-kant, als de Lemmen-kant. Bij de familie Tiemens was hij al welkom, maar nu al helemaal als officiële halfbroer. Aan de Lemmen-kant is er niets veranderd en hij is blij dat zij hem zo gesteund hebben.

Deel dit artikel