In de aflevering van woensdag 3 april zagen we het verhaal van Yvon. Zij denkt dat ze als kind verwisseld is en bij het verkeerde gezin is opgegroeid. Ook zagen we het verhaal van de zussen Sonja en Daniëlla. Zij wisten sinds kort dat zij halfzussen zijn, maar wie is de biologische dochter van de man die hen heeft opgevoed? 

De moeder van Yvon blijkt altijd de waarheid te hebben verteld, Yvon is echt haar dochter en is in het juiste gezin opgegroeid. Ze is dus niet verwisseld als baby. In de uitzending kreeg ze de uitslag te horen.

clock update 3 apr 2019, 21:10

Yvon is heel blij dat haar broer en zussen haar echte broer en zussen zijn. Maar na de uitslag merkt Yvon dat de twijfel of ze wel bij het gezin hoorde, een stuk van haar identiteit geworden is. Dat stuk heeft haar gevormd en is belangrijk geweest in de persoon die ze vandaag de dag is. Nu dat allemaal anders blijkt, is Yvon nog bezig met deze nieuwe informatie een plek te geven in haar leven. 

Sonja en Daniëlla, wie is de biologische dochter?

De halfzussen Daniëlla en Sonja hoopten allebei de biologische dochter te zijn van de man die hen heeft opgevoed. Maar ze wisten dat maar één van hun dat kan zijn. Caroline wist de twee zussen te vertellen dat Daniëlla de biologische dochter is. 

clock update 3 apr 2019, 21:10

Daniëlla heeft een dubbel gevoel over gehouden aan de uitslag. Een enorme opluchting dat zij een antwoord heeft maar ze vindt het moeilijk dat Sonja niets weet. Ze probeert Sonja dan ook te ondersteunen waar dat kan. Daniëlla is gefrustreerd dat haar moeder nog steeds niets wil zeggen en hoopt dat Sonja toch ook nog een antwoord zal krijgen na de uitzending.

 

De uitslag viel Sonja zwaar, nog dagelijks houdt het haar bezig. Het contact tussen haar en Daniella is sinds deze uitslag nog beter geworden, ze zoeken steun bij elkaar.  Ze heeft de zoektocht naar haar biologische vader niet opgegeven en hoopt dat er naar aanleiding van de uitzending iemand naar voren komt die haar meer kan vertellen.

Deel dit artikel