Caroline Tensen gaat in DNA Onbekend op pad om mensen te helpen met hun vaak ingrijpende zoektocht naar hun afkomst. Deze week het verhaal van Lilian en Wanita.

Lilian Breevaart

Lilian wordt ter adoptie afgestaan en komt samen met haar zus bij liefdevolle ouders terecht. Op de adoptiepapieren van Lilian haar zus staat een vader genoemd genaamd Ab. Helaas voor Lilian is het onbekend wie haar vader is. Op wonderlijke wijze komt Lilian op latere leeftijd in contact met haar moeder die niet weet wie Lilians vader is. Als ze twee jaar geleden Ab ontmoet, de biologische vader van haar zus, vertelt hij haar dat de mogelijkheid bestaat dat ook zij een dochter van hem is. Omdat haar moeder dit niet kan bevestigen, blijft ze twijfelen.

Wanita Jagernath

Wanneer Wanita’s moeder uit het ziekenhuis komt met haar pasgeboren dochter, is ze alles behalve blij. Ze is er namelijk van overtuigd dat Wanita niet haar biologische dochter is, maar dat ze een ander meisje mee naar huis heeft gekregen. Wanita’s moeder blijft volhouden dat Wanita verwisseld is in het ziekenhuis. Ook Wanita heeft het gevoel dat ze anders is dan de rest van haar familie. Ze ziet grote verschillen tussen haarzelf en haar broer en zussen. De onzekerheid over de verwisseling breekt Wanita bijna op. Ze moet weten of ze opgroeide bij de verkeerde familie of dat ze eigenlijk ergens anders thuishoort.

Deel dit artikel