(herhaling van 8-3-2017) Caroline Tensen gaat in DNA Onbekend op pad om mensen te helpen met hun vaak ingrijpende zoektocht naar hun afkomst. Het verhaal van Jennefer en Astrid.

De 32-jarige Jennefer wordt als drugsbaby op Aruba geboren en op 7-jarige leeftijd geadopteerd door een lief Nederlands echtpaar. Meerdere keren gaat zij terug naar haar vaderland om haar moeder te bezoeken en uit te vinden wie toch haar biologische vader is. Ondanks dat haar moeder meerdere namen noemt, denkt Jennefer nu de juiste man gevonden te hebben. Maar voordat ze hem echt kan toelaten in haar leven, wil ze zeker zijn dat ze inderdaad zijn dochter is.

Astrid heeft zich jarenlang afgevraagd waarom zij thuis zo’n buitenbeentje was. Haar gevoel blijkt juist te zijn als ze er op 17-jarige leeftijd achterkomt dat haar vader niet haar biologische vader is. Haar hele familie blijkt hiervan op de hoogte te zijn en zelfs te weten wie haar vader wel is. De grootste wens van Astrid om nu eindelijk, na al die jaren van twijfel, antwoord te krijgen.

Deel dit artikel