De date van Koos en Lennart gaat verder in aflevering 6 van Draadstaal. Lukt het Koos om het hart van Lennart te heroveren? En na een hele lange periode gaan eindelijk de terrassen weer open. Wat moeten we ook alweer doen als we worden lastiggevallen door wespen? 

Heb je je afstandsbediening al gevonden? Want zondag 24 mei kijk je weer naar Draadstaal! Heb je 'm niet kunnen vinden? Kijk de aflevering dan lekker hier, kan ook gewoon! 

blockquote
Liefde is als een winterkoninkje in de zomer op zoek naar een bijtje
Maître Sergio 
ds20_6_firstdate_koos_lennart_einde
Koos & Lennart: Willen jullie elkaar hierna nog zien?
ds20_6_firstdate_koos_lennart_einde

Ook is Ruben de Puben, een spontane jongen uit het noorden, weer terug dit seizoen! Hij heeft veel berichten gehad van kijkers die wel zijn seksbuddy of knuffelmaatje zouden willen zijn. Nou... hij heeft na zo'n lange periode van social distancing ook wel wat (voor)huidhonger gekregen! 

Ruben de Puben, de seksbuddy
Ruben de Puben, de seksbuddy
Ruben de Puben, de seksbuddy

 En deze rechter geeft wel (grote) boodschap aan ruziënde buren en andere akkefietjes. 

DS20_6_schijtende_rechter0.jpg
De schijtende rechter
DS20_6_schijtende_rechter0.jpg

Satirisch sketchprogramma waarin veel nieuwe personages worden geïntroduceerd, waaronder de Pantomimespelers, Annelies met haar Formule 1-analyses en een First Dates-item inclusief de enige echte Sergio. Daarnaast natuurlijk ook de traditioneel ongezouten mening van Fred en Ria, de absurde conversaties van Jopie in Leons typisch-Hollandse snackbar en de weersvoorspellingen van The Againman.

Deel dit artikel