Jelano van Astro TV krijgt deze week een wel heel brutale beller en Jojojoseph vraagt zich af waarom de kleine Hugo denkt dat hij frikandellen voor de hele school kan regelen. Verder zien we de pittige first date van Anke en Rutger en als kers op de taart bereidt biljarter Henk zich eindelijk voor op de finale driebanden. 

Chronische zelfoverschatting

Jojojoseph wil het hebben over pesten. Stel, je hebt een jongen in de klas die Hugo heet. Plotseling krijgt de hele school zin in Frikandellen! Hugo zegt dat hij dat wel kan regelen. Mag je Hugo pesten als het hem toch niet blijkt te lukken, omdat hij lijdt aan chronische zelfoverschatting?

Hugo en de frikandellen

Brutale beller

Jelano van Astro TV krijgt deze week een wel heel brutale beller: hij belt om informatie in te winnen. Hoeveel zijn wierook kost, wat hij voor de schedel heeft betaald en zélfs hoe duur zijn geurkaarsen zijn. 

Brutale beller

Een pittige date

Motorcrosser Rutger zit al helemaal klaar voor zijn date met Anke. Hij is op zoek naar iemand met een gevoel voor humor en een gezellige avond. Anke verwacht dat de date een pittige missie zal worden, de liefde vind je niet zomaar… Zal de date tussen Rutger en Anke slagen? 

First date van Anke en Rutger

Finale driebanden

Het was een moeilijke tijd voor Henk. Twee dagen voor de finale driebanden, kwam er plotseling een lockdown. Maar deze zondag is het zover: de herkansing van de finale! Ook al had hij zo gehoopt dat zijn ex-vrouw Miranda er nog bij was geweest… die is ervandoor gegaan met een ander.

Kampioenschap biljarten

Kijk aflevering 5 terug op NPO Start

Deel dit artikel