Eén tegen 100
AVROTROS Eén tegen 100
Eén tegen 100

Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van AVROTROS Eén tegen 100 app hebben tot doel de website een veilige en aangename quizomgeving te maken voor alle gebruikers. Onder website verstaan we zowel de website als de app.

De Eén tegen 100 app dient gebruikt te worden voor het spelen van een spel conform de spelomschrijving. Je volgt daarbij het reguliere verloop van het spel. AVROTROS is niet aansprakelijk te stellen voor eventuele technische fouten, spelfouten, onjuiste tekst of andere onvolkomenheden in de website of in de app.

Indien je je inloggegevens kwijt bent, streeft AVROTROS ernaar om deze gegevens zo snel mogelijk te achterhalen middels de ‘wachtwoord vergeten’-link. AVROTROS biedt geen garantie en is ook niet verplicht om de inloggegevens te achterhalen.

AVROTROS is niet aansprakelijk te stellen voor het verlies van een speelronde in de quiz, doordat je niet (meer) kunt inloggen. Ons registratieproces verplicht je om jouw e-mailadres te geven. We gebruiken deze informatie om je recht op toegang tot de app te bevestigen. In voorkomende gevallen, bijvoorbeeld wanneer je aangeeft dat de redactie contact met je mag opnemen voor eventuele deelname aan het tv-programma, gebruiken we het e-mailadres om contact met je op te nemen. AVROTROS zal je e-mailadres niet publiceren of aan derden ter beschikking stellen.

AVROTROS behoudt zich het recht voor, om alle gedragingen van gebruikers die niet passen binnen het reguliere spelverloop, te interpreteren als spelbederf en daar passende maatregelen op te nemen. Indien je je niet houdt aan deze Algemene Voorwaarden, dan wordt je per e-mail gewaarschuwd. Deze waarschuwing kan betekenen dat je tijdelijk niet mag deelnemen aan de Eén tegen 100 app. Als je na deze waarschuwing de Algemene Voorwaarden opnieuw schendt, wordt je toegang tot de app voor langere tijd geblokkeerd.

Inbreuk op de integriteit van de app (waaronder, maar niet beperkt tot hacks, reverse engineering en manipulatie) zullen voldoende reden zijn voor AVROTROS om de betreffende gebruiker uit te sluiten van verder gebruik van de Eén tegen 100 app.

AVROTROS houdt zich het recht voor om een bericht op elk moment te verwijderen om welke reden dan ook. Daarnaast behoudt AVROTROS zich het recht voor om de Algemene Voorwaarden op elk moment te kunnen wijzigen.

Deel deze pagina
Opnames bijwonen

Opnames bijwonen

Plaatsnemen in het publiek, meedoen als deelnemer of schaaf je liever je acteerskills bij als figurant? Bekijk de programma's waar jij bij kunt zijn!

Bekijk het aanbod