Aflevering 466 - wie heeft deze keer de meeste kennis in huis? Samira pakt de draad weer op. Zij heeft nog 9 tegenspelers weg te spelen.

Wim neemt het stokje van Samira over en Rob mag als derde kandidaat plaatsnemen naast Caroline Tensen. Zou hij het antwoord weten op de vraag in de categorie kunst: 'Hoe wordt de verftechniek genoemd waarbij je met een speciale kwast een nog nat, geverfd oppervlak beklopt’? 

Straatprijs

De Postcodestraatprijs is gevallen in het Gelderse Wapenveld. Gaston gaat de bewoners die mee spelen, blij maken met een cheque. En alsof dat nog niet genoeg is, wint een van hen ook een auto.

Het goede doel

Cordaid zet zich al meer dan 100 jaar in voor de meest kwetsbare mensen wereldwijd. In gebieden waar grote armoede heerst, een conflict woedt of waar de gevolgen van een oorlog of ramp nog voelbaar zijn, biedt Cordaid noodhulp, veiligheid, gezondheidszorg, onderwijs en werk.  

Lokale partners

Samen met onze lokale partnerorganisaties werken we aan een wereld zonder armoede en onrecht. Een wereld waarin we omzien naar elkaar en waar ieder mens de kans krijgt zich te ontwikkelen. Kijk op www.cordaid.org voor meer informatie.

Deel dit artikel