AVROTROS.nl

Eén tegen 100

Eén tegen 100, de tv-quiz, gepresenteerd door Caroline Tensen, waarin één kandidaat het moet opnemen tegen honderd tegenkandidaten.
  • Vrijdag 21:30 NPO 1
  • NPO 1

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Info uitzending 11 november: Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF begeleidt vluchtelingen bij hun studie in het hoger onderwijs en het vinden van een baan die aansluit bij hun capaciteiten.

Veel vluchtelingen studeerden of werkten al in het land van herkomst. Hun diploma’s worden in Nederland vaak niet erkend. Opnieuw studeren is hun enige kans om zich verder te ontwikkelen en hun talenten te benutten. Zo kunnen zij in Nederland een nieuw bestaan opbouwen en een zinvolle bijdrage leveren aan de samenleving.
 
Iedere week kloppen tientallen hoogopgeleide vluchtelingen aan bij het UAF, en het worden er steeds meer. Zij hebben alles achter zich gelaten, maar brengen hun talenten met zich mee. Deze vluchtelingen willen graag in Nederland aan de slag of hun studie weer oppakken die zij noodgedwongen hebben moeten staken in het land van herkomst.
 
Het UAF ondersteunt hen bij het uitvoeren van hun nieuwe toekomstplannen met giften en leningen voor hun studie. Daarnaast adviseren wij vluchtelingen over hun studiekeuze en begeleiden hen tijdens hun studie en sollicitaties. Help je ook mee? Bekijk hier wat jij kunt doen: www.uaf.nl.
 

Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.