AVROTROS.nl

Eén tegen 100

Eén tegen 100, de tv-quiz, gepresenteerd door Caroline Tensen, waarin één kandidaat het moet opnemen tegen honderd tegenkandidaten.
  • Vrijdag 21:30 NPO 1
  • NPO 1

Unicef

Unicef

Info uitzending 25 november: Goed onderwijs is de sleutel voor de ontwikkeling van een kind én van een samenleving.

Onderwijs
UNICEF heeft een opdracht: ervoor zorgen dat elk land de rechten van kinderen respecteert.

Een kind dat goed onderwijs volgt, creëert kansen voor de toekomst en krijgt kennis die kan worden doorgegeven aan volgende generaties.

UNICEF streeft naar toegankelijk en goed onderwijs voor alle kinderen, want met goed onderwijs geef je kinderen de mogelijkheid om iets van hun leven te maken.

Hiv/aids
Kinderen en jongeren worden op verschillende manieren getroffen door hiv en aids. Hun ouders kunnen ziek worden, maar zij zelf ook.

Sinds 2000 heeft de wereld veel successen behaald in de strijd tegen hiv/aids. 9 Miljoen levens zijn gered. 17 miljoen mensen met hiv hebben een toekomst dankzij medicijnen. Toch is achterover leunen geen optie, want hiv/aids maakt nog talloze slachtoffers. UNICEF werkt hard aan de bestrijding van de aidsepidemie en helpt kinderen die er het slachtoffer van zijn geworden.

Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.