Ellie op PatrouillePreloader
Ellie op Patrouille

Over Ellie op Patrouille

Politieagent Ellie Lust verruilt in Ellie op Patrouille de vertrouwde straten van Amsterdam voor die van het buitenland. Samen met haar internationale politiecollega’s gaat ze op patrouille; niet als toeschouwer, maar echt als onderdeel van het team. In lokaal uniform, met open vizier en gewapend met een goede dosis Amsterdams lef geeft Ellie een uniek kijkje in de wereld van buitenlandse politiekorpsen.

In Ellie op Patrouille laat Ellie de diverse facetten van het uitdagende, maar soms ook lastige politiewerk zien. Lijkt de dag aanvankelijk rustig te verlopen, zit ze even later in een wilde achtervolging. Het ene moment overwint Ellie haar angst in een politiehelikopter en op het andere moment doet ze met haar team een inval in een overvol drugspand. Zo divers als het politiewerk, zo divers zijn ook de afleveringen. In elke aflevering van Ellie op Patrouille staat een ander land of stad en thema centraal. 

Ellie Lust over het programma: “Het was een geweldige kans voor mij om mee te mogen draaien met mijn collega’s in het buitenland. Ik heb veel gezien en meegemaakt. Veel ook dat ik in mijn politiecarrière hier nog nooit heb gezien. Het is prachtig om de kijker daarin mee te mogen nemen”.

Bekijk de trailer van seizoen 1

Bekijk de trailer van seizoen 2

Bekijk de trailer van seizoen 3